Originele reserveonderdelen

Reserveonderdelen moeten snel beschikbaar zijn. elumatec heeft alle gebruikelijke slijtagedelen en reserveonderdelen steeds op voorraad zodat deze snel bij u zijn, als u ze nodig heeft.

Originele reserveonderdelen van elumatec voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, passing, lange levensduur, veiligheid en betrouwbaarheid. We garanderen de beschikbaarheid van reserveonderdelen en alternatieve technische oplossingen voor ten minste tien jaar - zo kunt u altijd zeker zijn van een stabiele productie op een hoog niveau.

elumatec biedt u:

  • Originele reserveonderdelen
  • Slijtageonderdelen
  • Uitrusting
  • Gereedschap
  • Accessoires

Bovendien bieden we gebruikte onderdelen van elumatec als gunstig alternatief voor nieuwe reserveonderdelen aan. Alle gebruikte onderdelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaards. Gebruikte onderdelen van elumatec zijn gerepareerd, en meestal volledig gereviseerd door geselecteerde, gespecialiseerde bedrijven.

Het e-commerce gedeelte voor vervang- en slijtagedelen is alleen toegankelijk voor geregistreerde klanten van elumatec, die beschikken over toegangsgegevens.

Naar de onderdelenshop

Service

Hebt u vragen over onze servicedienstverlening of aan het After-Sales-Team?

Neem dan direct contact met ons op. Wij verheugen ons als we u verder kunnen helpen!

Omhoog

Direct contact

elumatec Benelux B.V.
Hoogeveenenweg 204
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel
Nederland

Telefoon + 31 180 315 858
Fax + 31 180 320 588

info@elumatec.nl

Contactcentrale

elumatec AG
Pinacher Straße 61
75417 Mühlacker
Duitsland

Telefoon +49 7041 14-0
Telefax +49 7041 14-280
mail(at)elumatec.com